𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

Lunchlezing Towers Watson

Where: Ravelijn 2503

Wednesday 25 March 2015 from 12:30 until 13:30

Download iCal file

Tijdens de lunchlezing zal door Gerhard Veluwenkamp een praatje worden gehouden over de werkzaamheden die een consultant bij Towers Watson allemaal verricht. Hierin zal eerst kort worden ingegaan op wat Towers Watson allemaal te bieden heeft voor een wiskundige.  

Daarnaast zal hij vertellen over wat een consultant bij Towers Watson van dag tot dag meemaakt, wat van een consultant in onze bedrijfstak wordt verwacht en welke skills daarbij komen kijken. Hierbij zullen ook een paar voorbeelden van modellen en tools de revue passeren die wij gebruiken om onze klanten te ondersteunen. Daarbij ook denkend aan producten die voor onze branche niet gelijk voor de hand liggen.

Aansluitend zal door Cheryl Boshuizen een beeld worden gegeven van wat de mogelijkheden zijn voor zowel studerende als afgestudeerde wiskundigen. Want zeker ook tijdens je studie is er bij Towers Watson de mogelijkheid om kennis te maken met het werken als een consultant.

Tot slot zal er nog ruim de tijd zijn voor vragen aan ons en de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan over onze ervaringen als werknemen van Towers Watson.