𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

Monday 17 November 2014 Previous day | Next day

Escaperoom @ Abacuskamer

Monday 17 Nov 2014 from 10:00 until 17:00

Totaal in het thema van de dag: Escaperoom.


Op maandag 17 november zal de Abacuskamer worden omgetoverd in een Escape-Room. Het idee bij een Escape-Room is dat je met een groepje mensen worden opgesloten in een kamer, en er door middel van het oplossen van verschillende raadsels en puzzels zelf weer uit moet zien te komen. Durf jij de uitdaging aan en zet jij de snelste tijd neer om uit de kamer te ontsnappen?

Read more

High Wine/High Beer @ Abscint & MBasement

Monday 17 Nov 2014 from 15:00 until 17:00

Om bij te komen van de intense spanning die werd opgewekt door de poging om te ontsnappen uit de abacuskamer is er een wat rustigere activiteit. Vanaf dit moment zullen de mannen en vrouwen zich opsplitsen in twee groepen en vanaf dat moment de rest van de middag gescheiden doorbrengen. De mannen zullen we verwelkomen in de borrelruimte en zullen beginnen aan een bierproeverij onder begeleiding van een kenner. Voor het bedrag van slechts vijf euro kan men een aantal goede bieren proberen, waarbij de kenner een goed verhaal vertelt over de smaak en herkomst van het bier.

De vrouwen zullen plaatsnemen in de andere borrelruimte. Er zal een vinoloog aanwezig zijn om de vrouwen de lekkerste wijnen te laten proeven. Van een zachte witte wijn, zullen we langzaam opbouwen naar de zwaardere rode wijnen. Ook de vrouwen zullen een middag vermaakt worden met overheerlijke wijntjes voor slechts vijf euro. Het belooft een goed begin van de battle of the sexes te worden om vervolgens lekker een hapje te gaan eten in de stad. 

Read more

Cultuuravond @ Stad

Monday 17 Nov 2014 from 20:00 until 22:30

Deze dag heeft zich grotendeels op de campus afgespeeld, maar als afsluiting verplaatsen we naar de stad om een leuke cabaretavond in het theater tegemoet te gaan. Artiesten uit het gehele land (waaronder Roel C. Verburg, Jeroen Pater en Yannick van Glabbeek) zijn opgetrommeld om een bijzondere avond voor Abacus neer te zetten. Er is een beperkt aantal plaatsen in de zaal, dus wees er snel bij. 

Read more