𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

Tuesday 18 November 2014 Previous day | Next day

Schieten @ Verre veld

Tuesday 18 Nov 2014 from 14:00 until 17:00

In samenwerking met de Sportwijzer zullen we op dinsdag 18 november een scala aan schietactiviteiten neerzetten. Van boogschieten tot kleiduifschieten, aan van alles kun je denken. Aan het einde van middag zullen de scores op de verschillende onderdelen bij elkaar worden opgeteld en is bekend wie de beste schutter van Abacus is! 

Read more

Dropping borrel @ Abscint

Tuesday 18 Nov 2014 from 19:00 until 23:55

Tijdens de dropping is er natuurlijk ook een borrel. Van te voren worden de deelnemers hier geïnstrueerd, na de dropping komen de deelnemers hier weer aan. Wil je de deelnemers aanmoedigen? WIl je opwarmen/klaarstomen van/voor de dropping? Of gewoon gezellig een biertje drinken tijdens de feestweek? Kom dan naar deze borrel!

Read more

Dropping @ Dat weet bijna niemand...

Tuesday 18 Nov 2014 from 20:00 until 23:55

Een vaak voorgestelde maar slechts weinig uitgevoerde activiteit bij Abacus is de dropping. Tijdens het lustrum zullen we dit wel organiseren, al is het idee misschien op het eerste gezicht anders dan je zou verwachten. Jij en je team worden ergens gedropt en moeten zo snel mogelijk terug zien te komen bij het beginpunt. Echter gaat het niet alleen om snelheid. Onderweg zullen jullie te maken krijgen met opdrachten die geïnspireerd worden door de elementen lucht water en aarde. Doe je deze opdrachten goed, heb je voordeel bij de eindopdracht die uiteraard gaat over het ontbrekende element vuur. Al nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan snel in! 

Read more