September 2014 August 2014 | October 2014

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
36
20:00 Ik houd van Abacus
Ik houd van Abacus
Abscint en MBasement

De Ab-Actie organiseert het spel: Ik houd van Abacus. Een mooie avond waarop we spellen gebaseerd op Ik houd van Holland zullen spelen.

16:00 Huisstijlborrel
Huisstijlborrel
Abscint

De eerste borrel van het jaar, de huisstijlborrel! Een goed moment om je kast met Abacus gerelateerde producten bij te vullen! De keuze is reuze en weg is pech.

Deze borrel staat in het thema van de Abacus huisstijl. Er zal een marktkraam aanwezig zijn waarbij allerlei vormen van Abaucusmerchandise verkocht zal worden. Natuurlijk is er ook ruimte voor nieuwe ideeën wat betreft merchandise. 

Of heb je gewoon zin in een biertje ter voorbereiding op de Ik houd van Abacus activiteit? Kom dan zeker langs! Er wordt voor eten gezorgd!


16:00 VriMiBo
VriMiBo
Abscint

Deze vrijdag verzorgd Proto de VriMiBo, dus luidt met elkaar gezellig het weekend in!

37
20:00 Wissel-ALV
Wissel-ALV
T300

Op 9 september zal naar alle waarschijnlijkheid het 46e bestuur plaats maken voor het 47e bestuur. Dit gebeurt natuurlijk in een Algemene Ledenvergadering.

12:30 Commissiemarkt
Commissiemarkt
Ravelijn 2231

Ben jij benieuwd hoe het is om in een commissie te zitten of wil jij weten welke commissier er allemaal zijn? Kom dan naar de commissiemarkt! 

38
12:30 Eerstejaarslunch
Eerstejaarslunch
Abscint

Wil je de medewerkers, Abacus en je jaargenoten nog wat beter leren kennen? Kom dan gezellig naar de eerstejaarslunch en praat lekker bij onder het genot van een broodje.

16:00 Constitutieborrel
Constitutieborrel
Abscint en MBasement

Om te vieren dat het nieuwe bestuur is gechargeerd komen alle verenigingen van de UT en de zusterverenigingen uit het land langs om het bestuur te feliciteren.

39
21:00 Kroegentocht
Kroegentocht
Oude Markt

Ben je nog niet zo bekend met alle mooie kroegen die Enschede kleuren en het studentenleven bruisend houden? Kom dan met een grote groep een kroegentoch over de Oude Markt doen en leer alle gezellige kroegen kennen.

40
16:00 Borrel
Borrel
Abscint

De tappersgilde zal een geweldige borrel organiseren waarbij het bier rijkelijk zal vloeien.