𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

February 2015 January 2015 | March 2015

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
05
16:00 Borrel
Borrel
Abscint

De (A)bac(ch)us organiseert ook in de tentamenweek een borrel. Ben je klaar met je tentamens of zit je er juist nog middenin? Kom gezellig even een biertje halen!

06
12:45 Evaluatie 2e kwartiel eerstejaars
Evaluatie 2e kwartiel eerstejaars
Hal B 2B

Het tweede kwartiel van het eerste jaar zal worden geëvalueerd aan de hand van een lijst met vragen. De resultaten zullen worden gebruikt om het onderwijs te verbeteren.

12:45 Evaluatie 2e kwartiel tweedejaars
Evaluatie 2e kwartiel tweedejaars
Hal B 2B

Het tweede kwartiel van het tweede jaar zal worden geëvalueerd aan de hand van een lijst met vragen. De resultaten zullen worden gebruikt om het onderwijs te verbeteren.

20:00 Wijnproefavond SBZ
Wijnproefavond SBZ
Abscint

Drink jij ook graag een wijntje op een van de borrels? SBZ wil graag nieuwe wijnen uitzoeken en jij kan daarbij helpen! Kom gezellig een avondje wijnproeven en geef je mening! Kosten zijn 5 euro, je kan je inschrijven in de Abacuskamer, er is maar beperkt plek. 

20:00 Schaatsen
Schaatsen
IJsbaan Twente

De lente komt er heel langzaam al weer aan, maar om nog maximaal van de winter te genieten organiseert de Ab-Actie een gezellige avondje schaatsen. Je hoeft alleen zelf voor schaatsen te zorgen (zijn te huren bij de schaatsbaan). De Ab-Actie regelt de rest!

16:00 VriMiBo Proto
VriMiBo Proto
Abscint

Luidt het weekend goed in op de VriMiBo, deze week staat Proto achter de tap.

07
19:45 Pokertoernooi
Pokertoernooi
MBasement

De Ab-Actie organiseert een Pokertoernooi, kom laten zien dat jij de beste pokerface hebt én win de wisselbeker! Het toernooi zal beginnen om 20:15 uur, vanaf 19:45 zal de tap los zijn.

16:00 Middagborrel - Après-ski party
Middagborrel - Après-ski party
Abscint

De (A)bac(ch)us zal weer een leuke middagborrel neer zetten met thema en/of activiteit. Kom gezellig een biertje doen, er is immers geen betere manier om je woensdagmiddag door te brengen.

20:00 InDesigncursus avond 1
InDesigncursus avond 1
Zilverling 2042

Altijd al wil leren om te werken met InDesign? InDesign is een programma waarin onder andere de Ideaal! en de almanakken worden gemaakt. Deelnamen aan de cursus is gratis, inschrijven is wel verplicht en kan in de Abacuskamer, er is maar beperkt plaats. De cursus duurt 3 avonden.

16:00 VriMiBo Scintilla
VriMiBo Scintilla
Abscint

Luidt het weekend goed in met een biertje op de VriMiBo, deze week staat Scintilla achter de tap.

08
12:45 Onderzoeker Onderzocht
Onderzoeker Onderzocht
Ravelijn 2502

Anton Stoorvogel zal gedurende een pauze worden geïnterviewd door Henk Procee, onder het genot van een lekkere lunch. 

13:30 Case KPN-Consulting
Case KPN-Consulting
Carré 3E

De big data-revolutie: Hoe de data-explosie al onze vragen gaat beantwoorden, waarbij de nadruk ligt op de uitdaging een manier te vinden om die enorme, snel veranderende gegevensstromen redelijk nauwkeurig, binnen bepaalde tijd en met beperkte ICT middelen te kunnen exploiteren. (Denk hierbij aan gebruik van algoritmes etc.)

20:00 InDesigncursus avond 1
InDesigncursus avond 1
Zilverling 2042

Altijd al wil leren om te werken met InDesign? InDesign is een programma waarin onder andere de Ideaal! en de almanakken worden gemaakt. Deelnamen aan de cursus is gratis, inschrijven is wel verplicht en kan in de Abacuskamer, er is maar beperkt plaats. De cursus duurt 2 avonden.

19:45 Pokémon-activiteit
Pokémon-activiteit
MBasement

Daan Anbeek zal samen met de Ab-Actie een Pokémon-activiteit neerzetten, laat zien dat jij de Pokémonmaster bent en catch them all! De activiteit zal om 20:15 beginnen, vanaf 19:45 uur zal de tap los zijn.

16:00 VriMiBo Abacus
VriMiBo Abacus
Abscint

Luidt het weekend goed in met een biertje op de VriMiBo, deze week staat Abacus achter de tap.

09