αΓΨξΞ𝜱ΔβΘπ

Achmea

Website: www.achmea.nl

The information about this company isn't available in English.

 

Wij zijn Achmea
In ieder nieuwsitem zitten wel onderwerpen die raakvlakken hebben met ons vak: verzekeren. Van aansprakelijkheid rond het gebruik van drones tot de risico’s van zelfrijdende auto’s, de verantwoordelijkheid binnen de financiering van zorg tot directe hulp bij schades. Wanneer je ook ons Investment Management en Pensioenbedrijf in ogenschouw neemt staan we als grote financial servicesorganisatie midden in de maatschappij en dus ook in jouw realiteit. Met een balanstotaal van 100 miljard euro is  Achmea de marktleider in verzekeringen in Nederland. Bij Achmea werken ruim 14.000 mensen bij de diverse grote merken, zoals Centraal Beheer, Interpolis, Zilveren Kruis, FBTO en Achmea Investment Management. We zijn denkers en doeners en geloven dat het altijd beter kan.

Vanzelfsprekend stellen we daarom hoge eisen aan de actuariële & risk functies binnen onze organisatie. Maar daar tegenover staat dat we je niet alleen een baan bieden, maar een carrière in actuariaat & risk. Met twintig labels, meerdere distributiekanalen en legio topproducten hebben we uitdagingen genoeg.

Actuariaat & Financial Risk
Het actuariaat speelt een belangrijke rol binnen Achmea. In feite opereren actuarissen in de kern van het verzekeringsbedrijf. Binnen Achmea zijn er diverse actuariële afdelingen. Op holdingniveau opereert de afdeling Groepsactuariaat. Deze afdeling houdt zich onder andere bezig met beleidsbepaling en het geven van advies hierover aan de Raad van Bestuur en andere divisieoverstijgende taken. Daarnaast hebben de verschillende divisies van Achmea een eigen actuariaat. Deze zijn onder andere verantwoordelijk voor productontwikkeling, het ondersteunen van de business, het maken van risk management berekeningen en het opleveren van diverse managementrapportages.

Data
Werken met data, zoals big data, data mining en predictive modelling, is de toekomst. Met al die miljoenen klanten hebben we bij Achmea dagelijks te maken met enorme hoeveelheden data. Data die tot grote inzichten kunnen leiden als het gaat om innovaties of nieuwe producten. Data die onze klanten helpen bij het voorkomen van schade. En omdat de technologie zich razendsnel ontwikkelt, doen we er met onze multidisciplinaire scrumteams alles aan om steeds in de voorhoede te opereren. Dat lukt alleen dankzij gedreven collega’s die als geen ander complexe gegevens en feiten vlijmscherp kunnen afpellen en verbanden kunnen leggen.

Een carrière bij Achmea
Kijk op onze website www.werkenbijachmea.nl voor het actuele vacatureaanbod, waaronder ook het Financial Management Traineeship. Ben je gewoon nieuwsgierig of heb je een hele andere vraag over (mogelijkheden) bij Achmea? Schroom niet en neem contact op!

Website

http://www.achmea.nl

Contactpersonen

Diego Rodenbecher
Campus Recruiter
T 06 83055368
E Diego.Rodenbecher@achmea.nl

 

WO meewerk- of afstudeerstagiair data analytics

Over deze vacature

Tijdens deze stage onderzoek je de prijspositie van Centraal Beheer voor een of meer zakelijke verzekeringsproducten, zoals Brand, Rechtsbijstand of Aansprakelijkheid. Je gaat op zoek naar een geschikte databron om de concurrentie-analyse uit te kunnen voeren. Naast prijspositie kunnen ook klantbehoefte en klantgedrag meegenomen worden in de analyse. Je verwerkt de inzichten in een presentatie en vertaalt deze naar businesskansen om de tarieven voor de verzekeringsproducten nog beter af te stemmen op de markt. Je deelt dit advies met stakeholders van verschillende disciplines waaronder verkoop en productspecialisten.

 

In de stage worden inhoudelijke kennis, persoonlijke ontwikkeling (en business impact) gecombineerd. Het hele proces komt aan bod: van het achterhalen van de businessvraag, de vertaalslag naar de analysevraag, relevante data verzamelen, modellering en verwerken en de belangrijkste kansen analyseren, programmeren in SAS, tot het overbrengen van een advies met impact aan stakeholders met verschillende belangen.

 

Wat jou uniek maakt als WO meewerk- of afstudeerstagiair data analytics

Wij zoeken een WO student die

 • minimaal 4 maanden beschikbaar is
 • een exacte studie volgt
 • programmeerervaring heeft (bijvoorbeeld in SAS, R, Python of SQL)
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands heeft
 • het leuk vindt om businessvragen te vertalen naar waardevolle analyses

 

Wat wij bieden

Een plek om veel te leren in een relevant vakgebied terwijl je studeert. Er is veel ruimte voor initiatief en zelfstandigheid. Je kunt veel leren van ons en wij leren ook graag van jou. We bieden een stagevergoeding van €650 bruto per maand o.b.v. een fulltime stageweek van 36 uur. Je kunt starten per september 2019 of eerder in overleg.

 • Maak impact: Bijdragen aan een veilige én toekomstbestendige samenleving
 • Flexibel werken: Werken waar en wanneer het jou uitkomt
 • Big data: Met ruim 10 miljoen klanten beschikken we over waardevolle data

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 • Binnen 5 dagen reactie: Al binnen 5 dagen weet je waar je aan toe bent
 • Onze 1e kennismaking: Tijdens onze eerste ontmoeting kijken we naar de mogelijkheden die er voor ons allebei zijn.
 • Soms een assessment: Afhankelijk van het type stage, kan het zijn dat we jou nog vragen om een assesment te maken. Gewoon vanaf jouw device thuis.
 • Jouw stage-opdracht: Samen met jouw toekomstige manager overleg je over hóé jouw stage-opdracht er uit komt te zien.
 • De stage-overeenkomst: Opdracht akkoord? Dan mailen we je onze stage-overeenkomst. Zet jouw handtekening erop en mail deze terug. Zo geregeld.

HBO/WO Afstudeerstagiair Datakwaliteit

https://werkenbijachmea.nl/vacature/hbo-wo-afstudeerstagiair-datakwaliteit-apeldoorn/

Over deze vacature

 Ben jij de data student die zowel technisch als functioneel met data aan de slag wil? Dan is dit de afstudeerplek waar jij het kan gaan maken!

Achmea optimaliseert haar klantbediening. Als data analist onderzoek jij welke verbeteringen mogelijk zijn met data analyse als middel. Wat wij van jou als afstudeerder verwachten, is dat je door middel van je analyserend vermogen mogelijkheden ontdekt om de kwaliteit van data te verbeteren, waarmee we vervolgens weer processen binnen Achmea versnellen.

Wij verwachten dat je als afstudeerder zelfstandig op zoek gaat naar problemen met slechte datakwaliteit en onze business helpt hier passende oplossingen voor te vinden. Veel gebruikte tooling hierbij is SAP Information Steward.

We willen niet alleen voorop lopen, maar ook de toekomst een stap voor zijn. Verzekeren draait om het inschatten van risico's en preventieve oplossingen verzinnen voor onze klanten. Dat doen we voor ruim 10 miljoen Nederlanders, dus je impact is enorm. Artificial Intelligence, drones, service-apps: we zetten nieuwe technologie in om onze services nog makkelijker te maken. En onze verzekeringen nóg persoonlijker. De wereld verandert elke dag. Dus wij ook. En jij? Help jij ons de toekomst een stap voor te blijven?
Jij bepaalt de richting en het onderwerp van je onderzoek verder helemaal zelf! 

 

Wat jou uniek maakt als HBO/WO Afstudeerstagiair Datakwaliteit

Als afstudeerder:

 • Ben je HBO, Bachelor of Master student richting: Wiskunde, Informatica, Artificial Intelligence of Econometrie;
 • Heb je affiniteit met het vakgebied data;
 • Ben je een ondernemend type;
 • Heb je programmeer skills en kennis van SQL;
 • Kan jij zelfstandig je richting bepalen;
 • En vind je dat je samen altijd een stap verder komt.

 

Wat wij bieden

Een plek waar je veel kan leren op het gebied van data. Een plek waarbij jouw onderzoek focust om impact te maken en ervoor zorgt dat jouw eindproduct daadwerkelijk wordt toegepast binnen Achmea. Minimaal 1 dag per week verwelkomen wij je op ons kantoor in Apeldoorn, verder ben je vrij om te kiezen waar je aan de slag gaat.

De stagevergoeding is €650,- bruto per maand, o.b.v. 36 uur per week. Wekelijks begeleiding van je stagebegeleider om inhoudelijke discussies omtrent je conceptueel product te voeren en daar waar nodig bij te sturen. Je startdatum is september 2019, maar dit kan in overleg ook eerder of later zijn. 

 • Flexibel werken: Werken waar en wanneer het jou uitkomt
 • Big data: Met ruim 10 miljoen klanten beschikken we over waardevolle data
 • IT met impact: Maak het leven van miljoenen mensen beter met jouw IT-oplossingen

 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 •  Binnen 5 dagen reactie: Al binnen 5 dagen weet je waar je aan toe bent
 • Onze 1e kennismaking: Tijdens onze eerste ontmoeting kijken we naar de mogelijkheden die er voor ons allebei zijn.
 • Soms een assessment: Afhankelijk van het type stage, kan het zijn dat we jou nog vragen om een assesment te maken. Gewoon vanaf jouw device thuis.
 • Jouw stage-opdracht: Samen met jouw toekomstige manager overleg je over hóé jouw stage-opdracht er uit komt te zien.
 • De stage-overeenkomst: Opdracht akkoord? Dan mailen we je onze stage-overeenkomst. Zet jouw handtekening erop en mail deze terug. Zo geregeld.

 

 

HBO/WO Afstudeerstagiair Data Science

https://werkenbijachmea.nl/vacature/hbo-wo-afstudeerstagiair-data-science-apeldoorn/

Over deze vacature

Ben jij de data student die een conceptueel product kan neerzetten en je collega’s kan overtuigen dat zij dit product moeten gaan gebruiken? Dan is dit de Data Science afstudeerplek waar jij het kan gaan maken!

Achmea optimaliseert haar klantbediening. Als data analist onderzoek jij welke verbeteringen mogelijk zijn met data analyse als middel. Wat wij van jou als afstudeerder verwachten, is dat je door middel van je analyserend vermogen een nieuw conceptueel product kan neerzetten, waarmee processen binnen Achmea versnellen. Bijvoorbeeld door het zoeken naar patronen die ontstaan op het Twitter profiel van Achmea, hoe staat Achmea nou eigenlijk bekend op een Social Media account?

We willen niet alleen voorop lopen, maar ook de toekomst een stap voor zijn. Verzekeren draait om het inschatten van risico's en preventieve oplossingen verzinnen voor onze klanten. Dat doen we voor ruim 10 miljoen Nederlanders, dus je impact is enorm. Artificial Intelligence, drones, service-apps: we zetten nieuwe technologie in om onze services nog makkelijker te maken. En onze verzekeringen nóg persoonlijker. De wereld verandert elke dag. Dus wij ook. En jij? Help jij ons de toekomst een stap voor te blijven?

Wij verwachten dat je als afstudeerder zelfstandig op zoek gaat naar patronen die passen op vraagstukken waarvan de business nog niet had vastgesteld dat er kansen of risico’s zijn waar dit patroon op wijst. Veel gebruikte analyse technieken die worden gebruikt zijn: data mining, text mining en process mining.

Jij bepaalt de richting van je onderzoek helemaal zelf!
 
We willen niet alleen vooroplopen, maar ook de toekomst een stap voor zijn. Verzekeren draait om het inschatten van risico’s en preventieve oplossingen verzinnen voor onze klanten. Dat doen we voor ruim 10 miljoen Nederlanders, dus je impact is enorm. Artificial Intelligence, drones, service-apps: we zetten nieuwe technologie in om onze services nog makkelijker te maken. En onze verzekeringen nóg persoonlijker. De wereld verandert elke dag. Dus wij ook. En jij? Help jij ons de toekomst een stap voor te blijven?

 

Wat jou uniek maakt als HBO/WO Afstudeerstagiair Data Science

 • Ben je HBO, Bachelor of Master student richting: Wiskunde, Informatica, Artificial Intelligence of Econometrie;
 • Heb je affiniteit met het vakgebied data science;
 • Denk je out of the box;
 • Ben je een ondernemend type;
 • Heb je programmeer skills in R of Python;
 • Kan jij zelfstandig je richting bepalen;
 • En vind je dat je samen altijd een stap verder komt.

 

Wat wij bieden

Een plek waar je veel kan leren op het gebied van data science. Een plek waarbij jouw onderzoek focust om impact te maken en ervoor zorgt dat jouw eindproduct daadwerkelijk wordt toegepast binnen Achmea. Minimaal 1 dag per week verwelkomen wij je op ons kantoor in Apeldoorn, verder ben je vrij om te kiezen waar je aan de slag gaat. De stagevergoeding is €650 bruto per maand, o.b.v. 36 uur per week. Wekelijks begeleiding van je stagebegeleider om inhoudelijke discussies omtrent je conceptueel product te voeren en daar waar nodig bij te sturen. 

 • De toekomst creëren we samen: Daar kunnen we jouw innovatieve ideeën goed bij gebruiken.
 • Flexibel werken: Werken waar en wanneer het jou uitkomt
 • Waardevolle data: Vlijmscherp inzicht leidt tot revolutionaire innovaties

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 • Binnen 5 dagen reactie: Al binnen 5 dagen weet je waar je aan toe bent.
 • Onze 1e kennismaking: Tijdens onze eerste ontmoeting kijken we naar de mogelijkheden die er voor ons allebei zijn.
 • Soms een assessment: Afhankelijk van het type stage, kan het zijn dat we jou nog vragen om een assesment te maken. Gewoon vanaf jouw device thuis.
 • Jouw stage-opdracht: Samen met jouw toekomstige manager overleg je over hóé jouw stage-opdracht er uit komt te zien.
 • De stage-overeenkomst: Opdracht akkoord? Dan mailen we je onze stage-overeenkomst. Zet jouw handtekening erop en mail deze terug. Zo geregeld.

 

WO Meewerk- of afstudeerstagiair pricing analyse

https://werkenbijachmea.nl/vacature/wo-meewerk-of-afstudeerstagiair-pricing-analyse-apeldoorn/

Over deze vacature

Tijdens deze stage maak je een wiskundig model om het verloop van de schadevrije jaren in onze portefeuille te benaderen. Als klanten een jaar geen schade claimen op hun autoverzekering, krijgen ze een extra schadevrij jaar. Met meer schadevrije jaren krijgt een klant een hogere korting op zijn autoverzekering. Als een klant schade claimt, verliest hij/zij een aantal schadevrije jaren. Voor onze berekeningen is het belangrijk dat we de verdeling van schadevrije jaren in de toekomst kunnen inschatten. Jij analyseert onze behoefte en maakt een model dat hierop aansluit: je verzamelt gegevens uit het verleden, bepaalt welke voorspellende variabelen er bruikbaar zijn en kiest een modelleermethode. Tot slot presenteer je je model aan onze afdeling, en aan andere geïnteresseerde teams. Wij gebruiken jouw model om onze verzekeringsportefeuille beter te kunnen projecteren op de komende jaren.

Deze stage is geschikt als afstudeerstage voor een wiskundige of actuariële opleiding, of om ervaring op te doen in het wiskundig modelleren en het werken met schadeverzekeringen. Ook leer je over het oplossen van een bedrijfskundig probleem met een model. Je gaat programmeren, kansrekenen, data visualiseren en je bevindingen presenteren. 

 

Wat jouw uniek maakt als WO Meewerk-  of afstudeerstagiair pricing analyse

We zoeken WO-studenten die:

 • Een kwantitatieve opleiding volgt
 • Kennis heeft van kansrekening en statistiek
 • Programmeererrvaring heeft (Bijvoorbeeld SAS, R, Python of Matlab)
 • Goed kan communiceren in het Nederlands
 • Het leuk vind om een bedrijfkundig vraagstuk op te lossen m.b.v. data-analyse

 

Wat wij bieden 

Een plek om veel te leren in een relevant vakgebied terwijl je studeert. Er is veel ruimte voor initiatief en zelfstandigheid. Je kunt veel leren van ons en wij leren ook graag van jou. We bieden een stagevergoeding van €650 bruto per maand o.b.v. een fulltime stageweek van 36 uur. Je kunt starten per september 2019 of eerder in overleg. 

 • Flexibel werken: Werken waar en wanneer het jou uitkomt
 • Big data: Met ruim 10 miljoen klanten beschikken we over waardevolle data
 • Waardevolle data: Vlijmscherp inzicht leidt tot revolutionaire innovaties

 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 

 • Binnen 5 dagen reactie: Al binnen 5 dagen weet je waar je aan toe bent
 • Onze 1e kennismaking: Tijdens onze eerste ontmoeting kijken we naar de mogelijkheden die er voor ons allebei zijn.
 • Soms een assessment: Afhankelijk van het type stage, kan het zijn dat we jou nog vragen om een assesment te maken. Gewoon vanaf jouw device thuis.
 • Jouw stage-opdracht: Samen met jouw toekomstige manager overleg je over hóé jouw stage-opdracht er uit komt te zien.
 • De stage-overeenkomst: Opdracht akkoord? Dan mailen we je onze stage-overeenkomst. Zet jouw handtekening erop en mail deze terug. Zo geregeld.

 

IT Management Traineeship

Bij Achmea geloven we in een service waarbij wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, klaar staan voor onze klanten. Daarom werken we met onze 2000 IT specialisten met de nieuwste technologie en zetten we volop in op innovatie. Zo bieden we met omnichannel optimale klantbediening aan, waarbij web, mail en telefooncontact volledig geïntegreerd zijn. We werken veelal in Agile teams continu aan onze apps, waarmee onze klanten ieder moment bijvoorbeeld hun spaar- en verzekeringsproducten kunnen inzien. We investeren in nieuwe platformen en frameworks zoals Sitecore en Angular, en zorgen voor optimale bescherming van (klant)gegevens door uitvoerig te pentesten. IT speelt bij onze productontwikkeling een grote rol. De eerste blockchain op het gebied van herverzekeren is een feit en we werken aan een spaarapp waar klanten kunnen profiteren van diensten als Spotify en Netflix. Daarnaast hebben we een enorme hoeveelheid aan data waardoor we onze producten steeds klantgerichter kunnen ontwikkelen. Waar ligt jouw interesse en ambitie? Je kiest in dit traineeship zelf waar je aan de slag gaat en in 2 jaar tijd ontwikkel jij je tot een leider die klaar is voor de toekomst. Dat doe je als volgt:

 •  werk aan 4 verschillende opdrachten binnen verschillende onderdelen van Achmea. Het is mogelijk om een opdracht in het buitenland te doen.
 • ontwikkel je competenties samen met andere trainees via een persoonlijk leiderschapsprogramma;
 • een mentor (senior collega of directeur), coördinator, (oud-)trainee en je manager begeleiden je gedurende het traineeship, zodat er altijd iemand is bij wie jij terecht kan.

 

Solliciteren?

Solliciteren doe je online via de Achmea TalentPitch. Deze bestaat uit een persoonlijkheids- en intelligentietest en een aantal verdiepende vragen. Je hebt t/m 22 april 2019 de tijd om de Talentpitch af te ronden. De Selectiegesprekken vinden plaats in april of mei. Als we beiden een match ervaren, nodigen we je graag uit voor onze Selectiedag op 16 mei. Aan het einde van deze dag hoor je of je kan starten als trainee. Jouw traineeship begint dan op 1 september 2019. Wil je starten per 1 maart 2020? Neem dan contact op met Tamar Noordermeer. Ook als je vragen hebt, of meer wil weten; bel gerust!

Dus kortom: 

 • Achmea Talentpitch: Met deze online tool ontdek je meer over het traineeship én Achmea, terwijl je solliciteert.
 • Binnen 5 dagen hoor je van ons: De teller gaat lopen nadat de sluitingstermijn is verlopen. Die termijn vind je terug in de tekst.
 • Matchingsgesprek: Wie zijn wij? En waarom kies jij voor Achmea en ons traineeship. Dat bespreken we tijdens dit gesprek. Soms plannen we voorafgaand een Skype-call.
 • Selectiedag: Tijdens de Selectiedag laat je zien wat je in je hebt.
 • Overeenkomst: Allebei overtuigd? Nog voor het einde van de Selectiedag ontvang je van ons een overeenkomst.

 

De functie

We willen niet alleen voorop lopen, maar ook de toekomst een stap voor zijn. Verzekeren draait om het inschatten van risico's en preventieve oplossingen verzinnen voor onze klanten. Dat doen we voor ruim 10 miljoen Nederlanders, dus je impact is enorm. Artificial Intelligence, drones, service-apps: we zetten nieuwe technologie in om onze services nog makkelijker te maken. En onze verzekeringen nóg persoonlijker. De wereld verandert elke dag. Dus wij ook. En jij? Help jij ons de toekomst een stap voor te blijven?

Waar je tijdens het IT Management Traineeship je opdrachten uitvoert, is geheel aan jou. Of je nu aan de slag wilt bij ons innovatie center om de invloed van de technologie te duiden of bij onze blockchain specialisten om deze techniek te vertalen naar klanttoepassingen of als teamleider een team van IT-ers wilt managen, alles is mogelijk. En al die tijd werk je nauw samen met je team. Tijdens je traineeship ontwikkel je een sterke band met de andere trainees. Er worden borrels georganiseerd, weekendjes weg gepland en je zoekt elkaar tijdens de werkweek natuurlijk regelmatig op om samen te lunchen.

Wat  jou uniek maakt als IT Management Trainee:

Je bent gedreven en altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Dat zit in je. Denk in mogelijkheden en laat je creativiteit de vrije loop. Met alle technologische mogelijkheden krijg jij de ruimte om jouw ideeën uit te voeren. Nieuwe toepassingen die impact hebben op onze klanten én onze organisatie. Ontplooi jezelf tot één van de belangrijkste schakels binnen het IT-landschap en zorg dat innovatie altijd de boventoon voert. Als je dat in je hebt, ben jij klaar voor het IT Management Traineeship. Verder heb je:

 • een afgeronde wo-master;
 • goede beheersing van het Nederlands;
 • aantoonbare IT affiniteit door bijvoorbeeld cursussen, opleiding, stage of (privé) projecten.

Wat wij bieden:

 • startsalaris van €2.652 met een halfjaarlijkse verhoging van €100 na het afronden van elke opdracht
 • ontwikkelingsmogelijkheden: via een extern leiderschapsprogramma, mentor, buddy en betrokken collega’s
 • naast 144 verlofuren per jaar, een persoonlijk keuzebudget opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf of je dit budget laat uitbetalen, spaart of dat je er verlofuren van koopt.
 • uitstekende pensioenregeling van 1,875% met een vaste jaarlijkse premie.
 • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer én fiets.
 • korting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis. Je krijgt ook nog een extraatje van € 130 bruto per jaar.
 • korting op je schadeverzekering bij Centraal Beheer en Interpolis.

Pssst… Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een werving-en-selectiebureau of andere intermediairs; dit doen we gewoon zelf.

 

Voor meer informatie, neem contact op met Tamar via WhatsApp, bellen of mailen:

Tel: +31613333614

Mail: tamar.noordermeer@achmea.nl

 

 

Actuaris (Junior)

https://werkenbijachmea.nl/vacature/actuaris-juniorfunctie-apeldoorn/

 

Door jouw inzichten en rapportages, breng je het management op de hoogte van de actuele ontwikkelingen van de waarde en het risicoprofiel van het Pensioen & Leven bedrijf. Samen maak je rapportages op onderdelen hiervan, zoals de Toereikendheidstoets (IFRS LAT) en Solvency II. Je maakt berekeningen voor voorzieningen op veel verschillende manieren. Je gebruikt actuariële modellen die zijn gebouwd in Prophet. Daarnaast gebruik je DCS en Excel (VBA). 

 

Wat jou uniek maakt

 

Je hebt

 • een sterke basis door je afgeronde opleiding Actuariële Wetenschappen, Wiskunde of Econometrie
 • ervaring met programmeren en modelleren
 • goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal

Doordat je gedreven en ambitieus bent, wil je je graag verder ontwikkelen in deze actuariële omgeving tot een expert. Je kunt complexe vraagstukken analyseren, problemen ontrafelen  en verbanden leggen tussen verschillende zaken.

 

Wat bieden wij?

 

 • fijne collega’s in een prettige werksfeer.
 • je werkt op de mooie campus met goede faciliteiten in Apeldoorn. Een paar keer per jaar werk je vanuit Tilburg. Als je wilt, mag je ook een paar dagen per week vanuit huis of een andere locatie werken.
 • ruime opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld om actuaris AG te worden.
 • goede doorgroeimogelijkheden, zowel qua inhoud als qua salaris.
 • naast 144 verlofuren per jaar, een persoonlijk keuzebudget opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf of je dit budget laat uitbetalen, spaart of dat je er verlofuren van koopt.
 • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding voor auto of openbaar vervoer én fiets.
 • korting op je (aanvullende) zorgverzekering bij Zilveren Kruis. Je krijgt ook nog een extraatje van € 130 bruto per jaar.
 • korting op je schadeverzekering bij Centraal Beheer en Interpolis.

 

Afdelingsinformatie

 

Je werkt met 10 collega’s binnen het team Waardemanagement. We zijn onderdeel van de afdeling Insurance Risk (IR).

In ons team verzorgen wij de berekeningen voor de pensioen- en leven-portefeuille,  over o.a. de Toereikendheidstoets (IFRS LAT) en Solvency II. Daarnaast verzorgen we de consolidatie van deze berekeningen, ten behoeve van de actuariële rapportages voor Achmea Pensioen & Leven. We werken hiervoor nauw samen met de andere teams binnen IR en met de andere afdelingen binnen de actuariële keten. Ook nemen we deel aan overkoepelende actuariële projecten binnen Achmea.