ΞξβΘΔπΨ𝜱αΓ

Intus Workforce Solutions

Website: https://www.intus.nl

 Intus personeelsplanning software

 

Over Intus

Intus ontwikkelt en levert InPlanning, geavanceerde software voor het slim plannen van personeel.

Met behulp van InPlanning gaan meer dan 120.000 mensen in fabrieken, ziekenhuizen, casino’s, verpleeghuizen, gevangenissen, ambulancediensten, brandweerorganisaties, telecombedrijven, winkels en financiële dienstverleners elke dag op de juiste tijd en op de juiste plek aan het werk.

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun personeel te plannen met behulp van onze software en daar zijn we trots op. Door ons succes groeien wij de laatste jaren stevig.

 

Hoe is het om te werken bij Intus?

Ons klantenbestand groeit mede dankzij onze ruim 50 toegewijde medewerkers.
Allemaal passievolle mensen die ons bedrijf maken tot wat het is: een plek waar gedrevenheid, vakbekwaamheid en collegialiteit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ons kantoor staat direct naast station Driebergen-Zeist, dus lekker centraal in het land.

Veel van onze collega’s hebben een Bachelor of Master opleiding. Diverse hebben er gestudeerd aan de UT, waaronder de studie Toegepaste Wiskunde. Wil je eens met een TW-er praten over hoe het is bij Intus? Laat het weten en ze gaan graag met je in gesprek!

 

Klein is niet groot

Klein is niet groot is natuurlijk een waarheid als een koe. Maar als je nadenkt over een baan, wel een belangrijke vraag om bij stil te staan. Werken in een bedrijf met 50 collega’s is namelijk echt anders dan werken bij een bedrijf met honderden personeelsleden. Lijnen zijn korter, er is minder politiek en iedereen kent elkaar.

Bij Intus koesteren we onze kleinschaligheid. Wij werken pragmatisch, we hebben korte lijnen en we geloven in prettig met elkaar werken. Onderling binnen Intus, maar ook met onze klanten.


Spreekt dit je aan? Bekijk dan op onze site ook eens de pagina Werken bij Intus.

Intus personeelsplanning software

Wij hebben altijd plek voor goede mensen. Vacatures waar een Wiskundige achtergrond bij uitstek past, zijn:

 

Vacature Technisch Consultant

Hou jij van puzzelen? Is logisch nadenken je tweede natuur? Wil je deel uitmaken van een team professionele collega’s? Wil je werk doen dat door klanten echt belangrijk wordt gevonden? Met een goed salaris, centraal in het land?

Bekijk dan onze vacature Technisch Consultant

 

Vacature JAVA Developer

Wil jij mee-ontwikkelen aan een state-of-the-art systeem dat dagelijks door meer dan 120.000 mensen wordt gebruikt? Zoek je een werkomgeving in een klein bedrijf waar de omgang informeel is, waar iedereen elkaar kent en waar vakbekwaamheid hoog in het vaandel staat?
Met een goed salaris, centraal in het land?

Bekijk dan onze vacature JAVA Developer

 

Je kunt natuurlijk ook alle actuele vacatures bekijken.