𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

Over Sid Visser

Beste lezer,

Mijn naam is Sid Visser en ik heb binner het 43ste bestuur van W.S.G. Abacus de functie algemeen adjunct. Ik ben het enige niet-student lid van het bestuur en mijn voornaamste taak is daarom ook om Abacus en de medewerkers van TW in contact te houden.

Op dit moment ben ik al 2,5 jaar promovendus bij de vakgroep AAMP, waar ik onderzoek doe naar wiskundige modellen voor epilepsie. Naast de wiskundige achtergrond kennis die ik heb verworven in mijn bachelor en master, heb ik nu kennis nodig van veel medische aspecten in het onderzoek. Zodoende werk ik bijvoorbeeld samen met diverse ziekenhuizen.

Hoewel mijn huidige rol binnen het bestuur klein is, ben ik tijdens mijn bachelor en master ook behoorlijk actief geweest binnen de vereniging. Zo heb ik geholpen het "Watt's Up?" symposium te organiseren, een jaargang van de Ideaal! te publiceren en geprobeerd een studiereis naar Toronto op te zetten.

Met deze korte omschrijving hoop ik een duidelijker beeld van mijzelf te hebben gevormd. Vragen? Stel ze gerust eens als je mij ziet.

Sid