𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

Over Inge Krul

Lieve lezer,

in het bestuursjaar 2010-2011 mag ik mij Secretaris en Commissaris Interne Betrekkingen noemen en vorm daarmee met mijn bestuursgenoten het 43e bestuur des W.S.G. Abacus. Een jaar waarin ik mijn tot nu toe opgedane kennis wil inzetten en nog vele dingen hoop te leren. Ik zal mij daarin voornamelijk bezig houden met de leden, zowel de administratie die daar bij komt kijken, als het begeleiden en vullen van de vele commissies.

In de jaren daar voorafgaand ben ik onder andere actief geweest in de EWI-Tripcommissie en de eerstejaarscommissie en heb ik veel van de gezellige activiteiten bij Abacus bezocht. Ik ben niet alleen actief bij Abacus, maar ben daarnaast ook een jaar penningmeester geweest van D.B.V. DIOK, de badmintonvereniging van de Universiteit Twente. Voor de overige vrije tijd kijk ik graag een film met huisgenoten of ben ik in de stad of op een feestje te vinden.

Ik hoop je zo een kijkje gegeven te hebben terug in mijn tijd. Als je meer wilt weten mag je dat natuurlijk altijd vragen!

Inge