𝜱Δ⨂∅≼⫸ℝΓ∈Ξ∑ΨβαΘπℚ∃ξ∀∂√∾∮⊆⊻ℵ∢∞≝

Over Elise Davids

Beste lezer,

Mijn naam is Elise Davids en in het collegejaar 2010-2011 heb ik genoegen mijzelf de voorzitter van W.S.G. Abacus te mogen noemen.
Hoewel op het moment van schrijven het bestuursjaar al een aardig tijdje bezig is, wil ik mij graag voorstellen.

In een ziekenhuis in Nijmegen ben ik geboren op 31 januari 1990. Ik ben opgegroeid in Druten, gelegen in het wonderschone land van Maas en Waal, alwaar ik de basisschool bezocht. Daarna heb ik het secundair onderwijs genoten aan het Stedelijk Gymnasium Nijmegen. Hier heb ik het erg naar mijn zin gehad met, uiteraard het onderwijs, maar ook met allerlei andere zaken zoals vrienden en vriendinnen, (uitwisselings)reizen, goede doelenorganisaties en plezier maken.
Aan het einde van de middelbare school kwam de moeilijke keuze voor een vervolgopleiding. Er zijn bijzonder veel disciplines die ik leuk en interessant vind; met name diegene waarin zelden een baan te vinden is. Na veel wikken en wegen koos ik voor Technische Wiskunde – een wat betreft banenkans strategische keus; het leek me wel horizonverbredend. En dat blijkt zo te zijn.

Aangekomen in Twente nam ik deel aan de introductie en netals alle verse nuldejaars werd ik direct lid van W.S.G. Abacus. Al snel nam ik plaats in de eerstejaarscommissie en later ook in de lustrumcommissie. Halverwege mijn tweede studiejaar begon het te kriebelen en solliciteerde ik voor een plaats in het bestuur 2010-2011.
Naast studie en Abacus lees ik graag, breng ik tijd door met vrienden en sport ik regelmatig. Ook werk ik, met heel veel plezier, al vijf jaar in een boekhandel in Druten.

Hopelijk heb ik met bovenstaande beschrijving duidelijk kunnen maken wie ik ben. Dan rest mij nog slechts één ding te zeggen: tot ziens bij Abacus!

Met vriendelijke groet,
Elise Davids