𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

Over Ruben de Baaij

Ruben de Baaij

Hallo allemaal, 

 

Aangezien je hier bent, ben je vast benieuwd wie ik ben. Dat zal ik je eens mooi uitleggen. Ik ben Ruben de Baaij, geboren in Ulft op 16 juni 1996. In het jaar 2017-2018 zat ik in het 50ste bestuur van W.S.G. Abacus. 

 

Hoe ben ik ier gekomen? Laten we beginnen bij Berend Botje, mijn kinderopvang in Ulft waar ik met mijn hoofd tegen een hekje ben gevallen en nog steeds een zichtbaar litteken aan over heb gehouden. Misschien is daar mijn interresse voor wiskunde ontstaan. 

 

Al snel ben ik verhuisd naar Doetinchem en heb hier mijn basisschool en middelbare school doorbracht. Blijkbaar had ik niet veel zin in de opvang na de basisschool omdat ik een keer zomaar ben ontsnapt en naar huis ben gelopen. Ook ben ik in die tijd uit mijn bed met mijn hoofd op mijn nachtkast gevallen, misschien is daar mijn interresse voor wiskunde ontstaan.

 

In tegenstelling tot veel mensen hier heb ik op de middelbare de HAVO gedaan en was wiskunde niet eens mijn beste of favoriete vak. Ik ben trouwens ook een keer van de trap gevallen, misschien is daar mijn interresse voor wiskunde ontstaan.

 

Na de middelbare ben ik begonnen aan de studie Logistiek & Economie op de HAN in Arnhem maar al snel kwam ik er achter dat dat niet de juiste keuze voor mij was. Ik ging op zoek naar een opleiding die ik na mijn eerste jaar aan de HAN zou kunnen gaan volgen. Misschien was de universiteit wel iets voor mij dus ben ik gaan kijken in Twente. Daar bleek wiskunde de studie voor mij, hoewel ik er nooit aan gedacht had dat ik dat ooit zou gaan doen. Na wat wiskunde bijgespijkert te hebben tijdens mijn jaar in Arnhem ben ik begonnen aan Toegepaste Wiskunde in Enschede.

 

Toen ik op kamers ging en in een huis met huisnummer 50 kwam te wonen was mijn bestuursjaar voorbestemd..

 

Hasta luego adios,

 

Penningmeester en commissaris Interne Betrekkingen van het 50ste bestuur des W.S.G. Abacus

 

Ruben de Baaij