𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

Hier staan een paar veel voorkomende vragen over het inlogsysteem op de website. Mocht je nog een vraag hebben die hier niet tussen staat, dan kan je je vraag stellen aan de www.com.

Ik ben niet (meer) verbonden aan de Universteit Twente en ik zou graag verbonden willen blijven met Abacus. Wat nu?

Als je niet (meer) studeert aan de UT kun je niet meer inloggen met je UT inlog gegevens. Als je de website van Abacus wil blijven gebruiken, moet je eduID gebruiken. Maak een account aan op https://eduid.nl/ en probeer in te loggen. Je persoonlijke identificatie nummer wordt nu getoond, mail deze naar het bestuur.

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Als je een student of mederwerker bent, kan je het wachtwoord dat je gebruikt wijzigen door bij het inloggen op https://tap.utwente.nl/ er voor te kiezen je wachtwoord te veranderen.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat nu?

Als je je wachtwoord vergeten bent of je account geblokkeerd is en je een student of medewerker bent aan de UT, neem dan contact op met de ICTS Servicedesk. Hiervoor dien je persoonlijk bij één van de servicedesklocaties langs te gaan in verband met de identificatie. Neem dan ook een paspoort, rijbewijs of je studenten-/medewerkerkaart mee.