ΞΔΓπ𝜱αβΘΨξ

Lid worden

“Waarom zou ik lid worden?” is een van de veel gestelde vragen bij elke vereniging. Voor Wiskundig Studiegenootschap Abacus is dit in drie stappen te beantwoorden. Ten eerste is het lidmaatschap van €8,50 per jaar minder dan de korting die wij aanbieden voor jou wiskunde studieboeken. Je haalt het lidmaatschap er dus financieel gezien al direct uit! Abacus is een vereniging zonder winstoogmerk en daarom verkopen wij alle boeken tegen zo'n laag tarief; een stuk goedkoper dan in de boekhandel. Ten tweede is Abacus een echte familie van studenten met allemaal dezelfde achtergrond: de wiskunde. Bovendien organiseren we zoveel activiteiten en uitjes dat je ons tevens als studentenvereniging kan zien. Iedere week hebben we minimaal wel één activiteit gepland, je kan hierbij aan een borrel, excursie of lezing denken. Zo is er altijd wel wat te bespreken in de abacuskamer, waar je overigens als lid gratis koffie, thee en chocomelk kunt drinken. In de kern zijn we natuurlijk een studievereniging. We proberen dan ook onze studenten zoveel mogelijk te stimuleren om de studie vooral niet te vergeten in de aanwezigheid van sport, feest en gezelligheid die op en rond de campus te vinden is. Ook hier komt onze kleinschaligheid komt vaak als pluspunt naar voren, aangezien je als eerstejaars niet alleen maar jaargenoten kent, maar ook ouderejaars, die je een zet in de juiste richting kunnen geven mocht je ergens niet uitkomen.

Dus, om te sommeren: een lid van W.S.G. Abacus heeft goedkopere boeken, een hele gezellige studententijd en een betere studieomgeving. Wat wil je nog meer?

Wil je lid worden van onze vereniging, vul dan hieronder het formulier in. Print hem en lever hem ondertekend in bij de abacuskamer. Of kom gewoon langs, dan helpen we je daar.

Lidmaatschapsformulier

Ik machtig W.S.G. Abacus bedragen van mijn rekening af te schrijven, indien ik er gebruik van maak, met betrekking tot:

IBAN mag enkel bestaan uit cijfers en hoofdletters

Door dit formulier te tekenen ga ik akkoord met de privacy policy van W.S.G Abacus.(Opent in een nieuw tab)