𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

Over Kevin Heubach

Kevin Heubach

Waarde lezer,

 

Vanaf 3 september 2013 ben ik de voorzitter van W.S.G. Abacus geworden. Om deze reden schrijf ik dit stuk en zal ik mij wat uitgebreider voorstellen aan jullie. We zullen beginnen met de geschiedenis en daarna zal ik nog iets over mijn interesses vertellen.. Ik wens u allen veel leesplezier.

 

Op 8 november 1992 werd er een hele knappe baby geboren in het kleine boerengat genaamd Eibergen. De ouders van deze jongen gaven hem de naam Kevin Heubach. De jongen groeit ook op in Eibergen en wordt groter en groter. Na acht jaar op de basisschool de Schakel gezeten te hebben werd het tijd voor de middelbare school. In het eerste jaar in de brugklas heb ik de Achmea Kennisquiz gewonnen voor de provincie Gelderland. Helaas leidde het niet tot de cheque van 250.000 euro, maar werd ik achtste van Nederland. Na drie jaar in Eibergen, moest ik een moeilijke keuze maken. Een profiel kiezen is namelijk nogal lastig als je een brede interesse hebt. Over ieder profiel werd getwijfeld, maar met een NT profiel heb ik nog steeds de juiste keuze gemaakt. Het middelbare onderwijs werd vervolgd in Haaksbergen. Elf kilometer iedere dag op de fiets, was misschien wel het zwaarste aan deze mooie tijd. Het VWO werd vervolgens ook goed afgerond en de studententijd kon beginnen.

 

Na veel twijfelen, nadenken, keuzes maken en vooral dingen van mijn lange lijst afstrepen die ik absoluut niet wilde gaan doen werd het Technische Wiskunde in Enschede. Een keuze waar ik absoluut geen spijt van heb. De keuze waar ik wel spijt van heb is om in mijn eerste jaar thuis te blijven wonen. Iedere dag met de bus op en neer en het eerste jaar van je studentenleven volledig mislopen was geen goede keuze. Gelukkig resulteerde dit wel in mijn propedeuse. In datzelfde jaar heb ik de Ab-Actie gezeten om vele gezelligheidsactiviteiten neer te zetten.

 

In mijn tweede jaar werd ik verstandig en ben ik in Enschede gaan wonen. Ik werd ook actiever lid bij Abacus en heb in mijn tweede jaar geholpen met het organiseren van het gala en het wiskunde symposium. Om actief te blijven sporten ben ik gaan volleyballen bij Harambee, waar ik met Heren 9 slechts één wedstrijd won. Jammer van de slechte resultaten, maar ik heb wel een gezellig jaar gehad met mijn teamgenoten. Door het actief zijn bij Abacus en in drie commissies te zitten heb ik een mooi jaar gehad en ken ik nu veel medewiskundigen.

 

Dit alles heeft geresulteerd in een plek in het bestuur bij W.S.G. Abacus. Dit jaar heeft al vele mooie momenten gebracht. Zo was de ALV erg leerzaam en waren het WISO en onze constitutieborrel een hele beleving. Natuurlijk zijn er nog meer hoogtepunten geweest dit jaar, maar hopen we er nog meer te beleven. Er staan in ieder geval nog vele mooie dingen op de agenda en een aantal jaarlijkse evenementen moeten ook nog komen.

 

Zoals gezegd ben ik een fanatiek volleyballer. Bovendien heb ik heb ik altijd gevoetbald met uitzondering van vorig jaar. Dit jaar sta ik op zaterdagen op het veld met een vriendenteam uit Eibergen. Ik ben altijd in om ergens een potje pool of een spelletje risk te doen onder het genot van een biertje. In de rest van mijn vrije tijd kijk ik geregeld series zoals Suits en Game of Thrones. De eerste paar weken was constitutieborrel bezoeken ook een van mijn grootste hobby’s, maar om duidelijke redenen gaat dit niet meer.

 

Na dit lange verhaal is het ongetwijfeld duidelijk met wie jullie te maken hebben. Natuurlijk ben je welkom om hier verder over te babbelen of jezelf voor te stellen aan mij. Voor 16.00 uur kom ik gezellig een kopje koffie drinken, maar liever zie ik je na 16.00 uur op de borrel met een biertje en een goed verhaal.

 

Met vriendelijke groet,

 

Kevin Heubach

Voorzitter van het 46e bestuur des W.S.G. Abacus