𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

Over Marjolein Bolten

Marjolein Bolten

Hooooooi,

 

Ik ben Marjolein Bolten en dit jaar ben ik de commissaris externe betrekkingen  van W.S.G Abacus. In dit stukje zal ik wat meer vertellen over mezelf en hoe ik in het bestuur van Abacus ben beland.

 

Ik ben geboren op donderdag 7 oktober om 10.08 in het ziekenhuis in Haarlem. Bij mijn geboorte woog ik 3530 gram en was ik 52 cm lang. Toen ik 4 jaar oud was vonden mijn ouders mij zo druk thuis en vol energie dat ze mij op kleutergym gezet hebben. Hier ontstond mijn talent voor sport, en in dit geval specifiek voor turnen.

 

Na mijn zwemdiploma’s behaald te hebben mocht ik van mijn ouders doorstromen naar het selectie turnen. Dit heb ik 4 jaar vol plezier gedaan, totdat het tijd was voor iets anders. Ik ben toen gestart met algemene muziekles en vanuit daar doorgestroomd naar dwarsfluit. Ondertussen ging alles op de basisschool mij prima af, rekenen bleek mijn sterkste punt te zijn ( op gym na) en taal toch wel mijn minste.

 

Behalve muziekles ben ik toen ook gestart met atletiek, hier bleek ik ook talent voor te hebben, want na een paar jaar trainde ik 4 keer per week.  Toen was het tijd om naar de middelbare school te gaan, ik koos voor de Science richting, een bèta richting, in mijn eerste drie jaar. In de laatste drie jaar voltooide ik het dubbel profiel N&T en N&G. Tijdens deze jaren was ik nog steeds fanatiek aan het sporten en heb ik na een tijdje dwarsfluit in geruild voor zwemvaardigheid.

 

Door mijn brede profielkeuze kon ik voor mijn studiekeuze nog alle kanten op. Dit bleek ook toen ik twijfelde tussen Technische Wiskunde of Bewegingswetenschappen. Zoals jullie allemaal al weten heb ik uiteindelijk gekozen voor dat eerste. Toen kwam de keuze voor universiteit, ik vond zowel Delft als Enschede een leuke stad, maar heb uiteindelijk voor Enschede gekozen vanwege de toch iets meer gezelligheid en kleinschaligheid van de studie zelf.

 

Direct toen ik begon met studeren werd ik lid van Abacus en bij de commissiemarkt was ik gelijk overtuigd om een actief lid te worden. Ik heb vol plezier 2 jaar in de Ab-Actie gezeten en aan het eind van mijn tweede jaar de Twick-In gedaan. In mijn tweede jaar heb ik een bestuursjaar gedaan bij Kronos, de atletiek vereniging op de campus en dit beviel mij heel goed. Na dit parttime bestuursjaar was ik toe aan een fulltime bestuursjaar en door de gezelligheid en leuke sfeer binnen Abacus wilde ik dit graag bij Abacus doen.

 

Dit is natuurlijk maar een kleine samenvatting van mijn leven, heb je vragen of heb je zin in een gezellig spelletje of om gewoon even te kletsen, dan ben je altijd welkom om even langs te komen in de Abacus kamer!

 

Groetjes,
Marjolein Bolten
Commissaris externe betrekkingen van het 52ste bestuur des W.S.G. Abacus