𝜱ΓΔξΨαπΘΞβ

Corona virus en consequenties voor Abacus

Vrijdag 13 maart 2020 16:55

[Update 23/04/2020]

Met dit bericht willen we je informeren over the huidige status van Abacus en de aankomende activiteiten, met het Corona virus in ons achterhoofd. Zoals je waarschijnlijk hebt gehoord, heeft de universiteit besloten om alle onderwijsgerelateerde activiteiten te annuleren tot 1 juni. De regering en het RIVM adviseren om geen sociale bijeenkomsten te organiseren en/of te bezoeken.

Wij hebben besloten om deze richtlijnen te volgen en daardoor informeren we je dat de Abacuskamer niet open zal zijn tot 1 juni totdat er meer bekend is. Hierover zullen we je zo snel mogelijk informeren. We hebben ook besloten dat alle activiteiten van Abacus zijn afgelast tot en met 1 juni. Als je al bent ingeschreven voor een activiteit in deze periode, dan zullen we je uitschrijven en er zullen geen kosten aan verbonden zijn.

Als je als commissielid vragen hebt over je commissie, dan kun je je bestuursverantwoordelijke contacteren.

We vragen je om je Canvas pagina regelmatig te checken en de UT mails over het Corona virus grondig te lezen. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om afspraken te maken met de studieadviseurs. Contacteer hen met twijfels over je Bindend Studie Advies en/of studievertraging.

Als je verder nog vragen voor ons hebt, dan kun je een mailtje sturen naar board@abacus.utwente.nl

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van W.S.G. Abacus