ΞΘξΓΨα𝜱πβΔ

Boeketten van de Onderwijscommissie

Vrijdag 26 juni 2020 14:58

De afgelopen weken heeft de Onderwijscommissie meerdere medewerkers een boeket bloemen gestuurd. Deze hebben ze verdiend door hun harde werk voor studenten en de inzet die ze hebben getoond de afgelopen tijd.

Als eerst ontving Pranab Mandal een bloemetje. Hij is nog maar een half jaar de opleidingsdirecteur van AM en is bezig met het implementeren van TOM 2.0. Daarbij komt de huidige Covid-19 situatie. Beide hebben best veel werkdruk en om met beide situaties om te gaan, is wel een bloemetje verdiend!

Ook Jasper de Jong heeft een bloemetje gekregen. Hij steekt altijd veel tijd en inzet in zijn colleges en is erg enthousiast over zijn onderwerpen. Dit motiveert studenten en hij is ook erg betrokken in de interesses van studenten. Voor dit alles is een kleurrijk bloemetje op zijn plek!

Verder heeft Lilian Spijker, onze studieadviseur, ook een bloemetje ontvangen. Ondanks dat ze geen docent is, doet ze nog steeds erg veel voor studenten op de achtergrond, vooral in deze tijden.

Als laatste heeft Gjerrit Meinsma de meeste stemmen in de poll gekregen. Door de huidige situatie moeten colleges op een andere manier gegeven worden. De mening van studenten is dat Gjerrit duidelijke online colleges geeft en snel antwoordt op zijn mail als studenten vragen hebben. Omdat hij zo goed omgaat met deze situatie, verdient hij hier een bloemetje voor.

Bedankt voor jullie inzet en harde werk. Ga zo door!