β𝜱ξΔΓΨαΘΞπ

Overlijdensbericht Dr. Harry Aarts

Zondag 16 augustus 2020 19:02

Met pijn in ons hart delen we dat Dr. Harry Aarts afgelopen zondag 9 augustus is overleden. Hij was 59 jaar oud.

Harry, afgestudeerd als wiskundige in Nijmegen, promoveerde in 1994 aan de Universiteit Twente. Als docent was hij verbonden aan de groep Discrete Wiskunde en Mathematisch Programmeren. Hij werkte bijna 25 jaar voor de Universiteit Twente.

Hoewel Harry grote kwaliteiten had als onderzoeker in de speltheorie en besliskunde, was zijn grote passie het wiskundeonderwijs. Zijn unieke kwaliteiten als docent blijken onder meer uit de vijf onderwijsprijzen die hij heeft mogen ontvangen. Harry was bovendien, als coördinator, verantwoordelijk voor de wiskundelijn van álle technische opleidingen van de UT.

De strijd tegen kanker, die in 2018 begon, heeft Harry helaas moeten opgeven. Zijn rustige optreden, zijn vriendelijke karakter, zijn humor en zijn glimlach zullen wij zeer missen. Talloze studenten hebben zijn wiskundecolleges enorm gewaardeerd.

Onze diepste medeleven gaan uit naar zijn familie en vrienden.

Namens het bestuur,

Linda, Martijn, Sanne, Marjolein en Tugce.