𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

About Michiel Pinkster

Heej Luitjes,

Ook ik heb er voor gekozen om het bestuur in te gaan. Dus moet ook ik een stukje schrijven voor op de site. Iets wat toch wel gezien mag worden als een van de leukste dingen uit je bestuursjaar;-)

Goed, laat ik beginnen met me even voor te stellen. Ik ben Michiel Pinkster, geboren op 30 januari 1983 te Purmerend. De eerste jaren van m’n leven heb ik gewoond aan de atletenstraat. Sport heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Zowel om te kijken als om te doen. Na een korte periode zwemmen ben ik overgestapt op het korfbal. Deze sport heb ik vele jaren beoefend bij B.E.P; de mooiste club van Nederland. Vlak nadat ik naar Enschede ben verhuisd had ik wat last van de gewrichten en leek het mij tijd worden voor een andere sport. Toen ben ik gaan voetballen mij Drienerlo. Eerst alleen in de zaal, maar tegenwoordig ook op het veld.

Maar we dwalen af. Op m’n tiende ben ik verhuisd naar een andere wijk in Purmerend. Daar kwam ik te wonen aan het vrijheidsplantsoen. Vrijheid is ook een belangrijk thema in mijn leven. Ik wil mijn eigen gang kunnen gaan. Lekker kunnen reizen, televisie kijken e.d. Op een leven vol met alleen maar werken zit ik niet te wachten.

Na de middelbare school besloot ik om in Enschede te gaan studeren en dus ook op kamers te gaan. Mijn eerste kamer was aan de kattendijk. Hoewel katten niet mijn favoriete dieren zijn, haal ik nog altijd wel graag kattenkwaad uit. Er is geen groter genoegen dat de (oud)secretaris weer eens op de kast te jagen met een gevatte opmerking.

Tegenwoordig woon in aan de zonstraat. De zon is te zien als bron van licht. Ikzelf heb een positieve kijk op het leven en probeer dan ook tegen iedereen aardig te zijn. Hierdoor krijg je ook veel liefde terug, wat het leven weer een stuk zonniger maakt.

In de toekomst ben ik van plan om aan de spellenstraat te gaan wonen. Ik vind het leuk om af en toe met vrienden een spel te doen. Bij Abacus hebben we ook een spellendoos staan, dus kom vooral langs om een keer een spelletje te doen.