𝜱Δ⨂∅≼⫸ℝΓ∈Ξ∑ΨβαΘπℚ∃ξ∀∂√∾∮⊆⊻ℵ∢∞≝

About Arjan Feenstra

Onderwijs, dat is de functie die ik ga vervullen binnen het 38ste bestuur van W.S.G. Abacus. Hoe ben ik nu tot deze functie gekomen? Het begon allemaal bijna 19 jaar geleden in rustige dorp op de Veluwe, Apeldoorn. Daar, op 28 September 1986, werd ik geboren in een woning boven een winkel. Zo rustig was Apeldoorn dus niet voor mij. Ik maakte vele uren door in de werkplaats van mijn vader terwijl hij gezellig lijsten in elkaar zette en he teen en ander aan schildersbenodigdheden verkocht.
Toen de tijd er rijp voor was, begon ik naar school te gaan. Hier heb ik me heerlijk vermaakt door niets uit voeren en zodoende kwam er voor mij een hobbel op de weg te liggen. De tweede fase. Aangezien ik nog niets uitgevoerd had, moest ik toch echt eens verslagen gaan schrijven. Zo ben ik tot 3 maal toe bijna blijven zitten op mijn handelingsdelen, maar ik kwam met goede cijfers bij mijn eindexamenperiode terecht. Dit was weer een heerlijke periode van niets doen en uitslapen. Zelfs wanneer ik een Nederlands examen heb. Gelukkig liep dit alles weer goed af en mocht ik verder met het bemachtigen van kennis.
Nu kan het pas echt beginnen, een studie waar je zelf voor gekozen hebt en geen tweede fase meer. Allereerst natuurlijk de intro. Een fantastische tijd waarin ik veel mensen heb leren kennen en natuurlijk mijn eerste ervaringen met Abacus heb gehad. Omdat ik het eerste driekwart jaar nog heen en weer reisde, was ik genoodzaakt de pauzes door te brengen bij Abacus, wat overigens totaal geen straf bleek. In tegenstelling tot in mijn middelbareschooltijd was ik nu wel actief. Dit was immers wel waar mijn interessen lagen. Zo belandde ik ook al snel in de eerstejaarscommissie en de TentamenBankCommissie. Na driekwart van het jaar bleek ik zo druk bezig te zijn in Enschede dat die treinritten te veel tijd innamen en zodoende ben ik op de Campus gaan wonen. Nu reis ik nog bijna elk weekend heen en weer tussen Enschede en Apeldoorn om elk weekend in Apeldoorn me bezig te houden met scouting. In Enschede ben ik naast mijn bestuurswerk druk met mijn studie. Het eerste studiejaar ben ik eigenlijk te makkelijk doorheen gerold. Mijn Propedeuse had ik dan ook binnen dat jaar binnen. Het is dan ook een hele uitdaging voor me om het aankomende jaar een goede balans te vinden om onderwijs met onderwijs te combineren.
Laat ik me tot slot nog even voorstellen qua naam, wat natuurlijk het minst belangrijk is van allemaal. Mijn naam is Arjan Feenstra.