βαΘΓ𝜱ΞΔξΨπ

Build your own game

Waar: Discord

Donderdag 21 mei 2020 van 00:01 tot Zondag 24 mei 2020 23:59

Inschrijving gesloten

Deelnemers: 4

Gratis

Er zijn al een heleboel leuke spellen te vinden op de Abacus discord, maar er is nog genoeg ruimte voor leuke andere spellen. Daarom heb je het hele hemelvaarts weekend om je eigen spel te bouwen! 

Deze activiteit is een acitiviteit voor de hele faculteit EWI. Je kunt dus ook samen met teamgenoten van een andere studie meedoen!

Wat gaat er gebeuren?

In het verlengde weekend van de 21e tot en met de 24e - van donderdag tot met maandag - nodigen we je uit voor onze kleine GameJam. Samen met een team van maximaal 3 personen kun je dan aan de slag met het ontwikkelen van je eigen spel, dat kan worden geïntegreerd in de Online Abscint. Voortbouwen op het framework dat er al is, of - als je grote ideeën hebt - het framework uitbreiden en dan een episch spel bouwen! Je krijgt de steun van sommige leden van de DipsomanIA (een commissie van IA) via de EEMCS Discord voor het geval je hulp nodig hebt en je zult je webgebaseerde game publiekelijk terug vinden op de enige echte online abscint.

Wat voor soort games moet ik bouwen?

Nou, dat maakt niet uit! Als je een geweldig idee hebt, bouw het dan gewoon! Het draait allemaal om wat je wilt bouwen: Sommige kaartspellen, Taipan, Spectrangle of zelfs Abalone. Misschien Tron, Bomberman, Stratego, Liars Dices, Pesten, Cluedo, Risk, Monopoly ... Onze enige twee vereisten zijn: Zorg ervoor dat het een spel voor meerdere spelers is en zorg ervoor dat het vanuit de browser kan worden afgespeeld.

Na het weekend kiest de commissie een aantal van de beste games die gemaakt zijn en beloont de makers een mooie prijs! Op vrijdag 29 mei worden tijdens de Friday Afternoon Drink op Discord de winnaars van de prijzen bekend gemaakt en alle games, gebouwd door jullie, zullen online staan voor de hele vereniging (en daarbuiten) om te spelen!