𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

BexerHamstra

Website: https://bexerhamstra.nl/

BexerHamstra is een snelgroeiend organisatie en een adviesbureau dat gespecialiseerd is in organisatie-inrichting en beloningsvraagstukken in brede zin. Een toonaangevende speler in HR-advies, beloning en benefits in Nederland, met een klantenportefeuille waar we trots op zijn.

 

Deskundig, pragmatisch en altijd op zoek naar de eenvoudige oplossing. Dat is BexerHamstra ten voeten uit. Onze adviezen zijn helder en relevant, en altijd gericht op het verbeteren van de business. We maken zaken niet onnodig ingewikkeld, maar denken graag samen met de klant mee over hoe we snel en innovatief tot een antwoord kunnen komen. We focussen daarbij altijd op effect en resultaat.

 

We doen dit door gebruik te maken van de enorme hoeveelheid kennis en ervaring van onze consultants, in onze organisatie en in ons netwerk. We zijn zowel mens- als datagedreven. Daarbij zijn we bepaald ‘niet van gisteren’ als het gaat om het bieden van advies rondom belonings- en organisatievraagstukken. We kennen dit vakgebied, in al zijn facetten, van binnen en van buiten. Zo helpen wij mee aan het realiseren van de organisatiestrategie.

 

BexerHamstra werkt zowel voor grote internationale organisaties met de bijhorende grensoverschrijdende vraagstukken, als voor kleinere en startende ondernemingen. Dit alles met de missie bij te dragen aan een wereld waarin mens en organisatie volledig in hun kracht staan.

 

We werken samen in een hecht team van op dit moment circa 40 ondernemende consultants die allemaal de drive hebben een goed resultaat te behalen bij hun klanten. 

Functieomschrijving – Data Analist (starter/ medior)

Ben jij gek op het oplossen van complexe problemen, maar vind je het ook leuk om jouw analyses op begrijpelijke wijze uit te leggen aan anderen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste data analisten die net afgestudeerd zijn óf enkele jaren werkervaring hebben en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.  

 

Wie zijn wij? 

BexerHamstra is een jong en snelgroeiend adviesbureau met een klantenportefeuille waar we trots op zijn. Wij zijn een toonaangevende speler in Nederland op het gebied van organisatie-inrichting en beloningsvraagstukken (compensation & benefits). Onze adviezen zijn hoogwaardig en onze aanpak is pragmatisch. De maatwerk oplossingen die we voor onze klanten ontwikkelen zijn zowel begrijpelijk als werkbaar en maken positief verschil. We werken samen in een hecht team van momenteel circa 40 consultants en data analisten die allemaal de drive hebben een goed resultaat te behalen voor én samen met onze klanten. 

 

BexerHamstra adviseert klanten o.a. bij wijzigingen in arbeidsvoorwaarden tijdens fusies, overnames en impactvolle strategische veranderingen die vragen om een fundamenteel andere aanpak voor het erkennen en belonen van medewerkers. Dit zijn vaak omvangrijke trajecten waarbij we samen met de werkgever de strategie bepalen, ondersteund door gedegen analyses en scenarioberekeningen. Vervolgens helpen we de werkgever bij het succesvol implementeren van de voorgenomen verandering en nemen we belangrijke stakeholders zoals vakbonden, ondernemingsraad en werknemers stap voor stap mee in het proces. 

 

Jouw rol

Als Data Analist bedenk je slimme, kwantitatieve oplossingen voor complexe problemen en vertaal je dit naar begrijpelijke rapportages en presentaties. Jij helpt onze klanten om grip te krijgen op huidige en toekomstige loonkosten door middel van scenario-gebaseerde simulaties. Onze consultants adviseren klanten dagelijks en onderbouwen hun advies met jouw data-gedreven inzichten. Afhankelijk van jouw voorkeuren en ervaring zit je direct met de klant aan tafel om jouw inzichten over te brengen. Data Analisten met enkele jaren werkervaring dragen daarnaast bij aan het opleiden en begeleiden van starters. Verder krijg je alle ruimte om samen met een team van doorgewinterde experts nieuwe producten en proposities voor klanten te ontwikkelen.

 

Wat bieden we jou?

Je gaat aan de slag voor veel diverse klanten;
Je hebt bij ons goede doorgroeimogelijkheden zodat jij, ondersteund door opleidingen en/of trainingen, je verder kan ontwikkelen;
Je gaat werken in een jong team bij een groeiend adviesbureau. Dat betekent dat we niet alles vastleggen in regels en dat we vrijheid om je eigen koers te bepalen belangrijk vinden;
Je ontvangt onder andere een marktconform salaris, flexibele mobiliteitsvergoeding en een aantrekkelijke bonus;

Een prachtige werkplek op een gezellig kantoor aan de Maliebaan in Utrecht, maar deels thuiswerken is ook mogelijk;
Naast ons werk vinden we genoeg tijd voor ontspanning. We lunchen samen en organiseren geregeld uitjes en borrels.


Wat breng jij mee?

Je hebt een master in de richting van Econometrie, Actuarial Science, Quantitative Finance of vergelijkbaar;
Je bent cijfermatig sterk en bedreven in het werken met data;
Je hebt ervaring met programmeren en goede kennis van Excel en andere Office programma’s;
Je wilt je (verder) ontwikkelen op het gebied van beloning, advies en data analyse;

Je bent een teamplayer en krijgt energie van het oplossen van complexe problemen met collega’s en klanten
Je bent alert op ontwikkelingen in je vakgebied en in de markt en vertaalt deze ontwikkelingen in mogelijkheden voor het adviseren van klanten;

Je bent proactief en bouwt graag mee aan ons groeiend adviesbureau;

Je werkt gestructureerd en planmatig;
Je bent vloeiend in geschreven en gesproken Nederlands en Engels.


Kennismaken?

Lijkt bovenstaande functie jou op het lijf geschreven? Dan horen we heel graag van je!

Heb je vragen over deze functie dan kun je contact opnemen met Sidney Fiegen via telefoonnummer 06 – 53 16 24 62 of via mail sidney.fiegen@bexerhamstra.nl.