𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

About Elbert van Beek

Halloho

Ten eerste: kijk niet te lang naar die foto hiernaast, zo ben ik namelijk niet.

Wat ik wel ben: de leukste penningmeester van het grootste wiskundig studie genootschap van Nederland (moeten we toch een beetje trots op zijn) van dit jaar. En ik heb er natuurlijk super kei asociaal veel zin in, maar das logisch. Maar eerst even voorstellen:

Op 11 februari 1982 werd ik geboren in het Deventer ziekenhuis. Wij woonden toen nog in een rijtjeshuis in TWello, maar nadat ook mijn zusje, Irja, twee jaar later het levenslicht zag zijn we met zijn allen verhuisd naar de toen nog paupere woonboerderij aan de rand van TWello. Weer vijf jaar later kwam er nog een zussie bij, Nori (och wat een originele namen hebben we toch…).

Na in TWello op basisschool "de Oase" te hebben gezeten werd er een goede fiets aangeschaft om de afstand naar het "Revius" (een laffe 8 km.) te overbruggen. Hier heb ik me 6 jaar meer dan vermaakt. Tot aan de vijfde klas vond ik wiskunde niet zo "dope", daarna begon ik echt te knallen; cijfers van alle bètavakken schoten omhoog. Toen het in de zesde weer eens op keuzes maken kwam heb ik lang getwijfeld tussen aardwetenschappen in Utrecht en toegepaste wiskunde. Waarom het uiteindelijk die laatste is geworden weet ik nog steeds niet.

En hier zit ik dan na 3 jaar studeren waarin een basis werd gelegd voor nominaal afstuderen (iets wat natuurlijk uit den boze is: vind ik tenminste). Daarom, en natuurlijk omdat het "dope" is, heb ik die basis maar aan flarden geschoten door met een paar andere enthousiastelingen (de één wat minder dan de andere, ik noem geen namen: R ;-)) het bestuur in gegaan.

Niet te vergeten loop ik ook wel eens achter een plofbal aan in de zaal. Ik heb de eer te spelen in een team dat volledig bestaat uit TW'ers, nl. 2Vingers2. We doen het op dit moment niet zo goed in de competitie maar misschien hebben we gewoon meer support nodig (lees: kom eens kijken dan). Dat we ook internationale ambities hebben laten we zien door elk jaar één of meerdere teams af te vaardigen naar het Belgische Houthalen, alwaar we dan voor de cup of de plate strijden.

De gezelligheid van ons bestuur kun je natuurlijk proeven door ff langs te komen in de Abacuskamer c.q. chillroom.

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaagh