𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

About Marjo Mulder

Van Berend kreeg ik het verzoek om zo snel mogelijk een stukje te schrijven voor de website. Nu behoort schrijven niet echt tot mijn favoriete bezigheden en schrijven over mezelf al helemaal niet, maar ik zal toch een poging wagen.

Mijn naam is Johanna Maria Mulder en ik ben vernoemd naar mijn 2 oma’s Johanna en Maria, vandaar mijn roepnaam Marjo. Ik ben geboren in 1962 te Enschede in ziekenhuis Ziekenzorg op een zeer koude winterdag in maart. Van mijn ouders heb ik begrepen dat ik regelmatig met blauwe, bijna bevroren handjes in de wieg lag. Eigenlijk ben ik dus een echte Tukker, maar omdat ik in het mooie stadje Zutphen ben opgegroeid, voel ik me dat niet. Ik heb één broer Len, die 5 jaar ouder is. In 1985 ben ik teruggekeerd naar Enschede en vanaf 1988 werk ik hier op de UT bij de afdeling Toegepaste Wiskunde, dat is dus alweer 19 jaar en ik vind het nog steeds erg leuk.

Mijn hobby’s zijn: lezen, film, Disney en Engelse detectives. Ik ben getrouwd met Michel en heb twee kinderen Merel (bijna 17 jaar) en Menno (11 jaar). Verder loopt er bij ons thuis ook nog een “je weet wel kater” rond, genaamd Panter.

Toen mijn voorganger Simon aan mij vroeg of ik dit jaar algemeen adjunct wilde zijn, moest ik er wel even over nadenken. Ik heb uiteindelijk ja gezegd en daar heb ik absoluut geen spijt van. Ik hoop andere medewerkers te betrekken bij de activiteiten van Abacus en verder hoop ik natuurlijk op een heel gezellig jaar met mijn bestuursgenoten.