𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

About Femia van Stiphout

Lieve lezer,

Mijn naam is Femia van Stiphout en ik heb het genoegen mijzelf in het collegejaar 2011-2012 secretaris en commissaris Interne Betrekkingen van W.S.G. Abacus te mogen noemen. Ik ben geboren in de polder, in Lelystad om precies te zijn. Totdat ik ben gaan studeren, heb ik altijd op een boerderij gewoond aan de rand van Lelystad. Het was altijd een drukke beestenboel bij ons thuis, vandaar ook dat ik een dierenliefhebber ben. Nog voor ik kon lopen, zat ik al voor het eerst op een paard, van deze verslaving ben ik dus ook nooit afgekomen en nog steeds rij ik twee à drie keer per week paard. Ik ben de middelste van drie meiden, dit was altijd erg leuk en gezellig maar soms ook vervelend als ze besloten mij buiten te sluiten (dit gebeurt gelukkig tegenwoordig niet meer zo vaak).

De keuze voor technische wiskunde was voor mij niet vanzelfsprekend. Ik heb erg getwijfeld aan mijn keuze, niet omdat het me niet leuk leek maar vooral omdat ik bang was dat ik niet slim genoeg was om wiskunde te studeren. Nadat mijn wiskundeleraar mij had overtuigd, heb ik de stap genomen en ben op zoek gegaan naar een geschikte plaats. Enschede is wat dat betreft mijn droomstad. Het is lekker persoonlijk, niet te groot, niet te klein en met tien minuten fietsen ben je van bijna elke plek in Enschede in ‘the middle of nowhere’. Heerlijk dus voor een buitenmens zoals ik.

Toch ga ik dit jaar wat meer binnen zitten om, samen met mijn bestuursgenoten, er voor te zorgen dat W.S.G. Abacus bestuurd wordt. Als Intern zal ik mij inzetten voor de leden en zorgen dat de commissies gevuld blijven. Daarnaast houd ik ook de ledenadministratie bij en andere secretaris-gerelateerde taken zal ik vervullen. Hopelijk kan ik met mijn enthousiasme wat bijdragen aan de vereniging en zal ik een hoop leren van het besturen.

Liefs Femia