𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

About Loes Knoben

Lieve lezer,

Aangezien ik nu al weer een paar maanden in het bestuur van W.S.G. Abacus zit en ook nog de rest van het jaar de functie Commissaris Onderwijszaken en Boekverkoop zal vervullen, zal ik me even voorstellen.

Op 21 april 1991 werd ik geboren ergens in the middle of nowhere van Brabant. Samen met nog een oudere zus en twee jongere broertjes was het altijd een gezellige boel bij ons thuis. Nadat ik in Ravenstein de basisschool had afgerond ging ik in Oss naar de middelbare school, wat helaas een stukje verder fietsen was. Aangezien ik N&T profiel deed wist ik wel dat ik iets technisch wilde gaan doen, maar pas nadat ik in de 5e en de 6e een enorme berg verschillende studies had bekeken besloot ik vlak voor de zomervakantie dat het toch Toegepaste Wiskunde in Enschede werd.

Al was de campus voor mij een van de redenen om in Enschede te komen studeren, toch ben ik op zoek gegaan naar een kamer in de stad, waar het meteen heel goed beviel. Na de intro voelde ik me, vooral door alle gezelligheid bij Abacus, helemaal thuis in Enschede. Daarom werd ik ook nog lid van de korfbalvereniging en ging enkele commissies in. In mijn tweede jaar ging ik echter op zoek naar nog een nieuwe sport en inmiddels heb ik het korfbal ingeruild voor boksen. Daarnaast begon ik er in mijn tweede jaar voor het eerst serieus over na te denken om het bestuur in te gaan. Dit omdat ik aan het eind van mijn studie toch meer gedaan wilde hebben dan alleen maar wiskunde en omdat ik wat terug wilde doen voor Abacus waar ik me altijd thuis had gevoeld.

Inmiddels ben ik al zo goed ingeburgerd in Enschede dat mijn zachte g begint te vervagen en ook als bestuurder voel ik me steeds meer op mijn plek, mede dankzij mijn bestuursgenootjes natuurlijk. Ik hoop dit jaar nog veel te leren, maar ook veel te kunnen bijdragen aan Abacus, zodat jullie net zo’n leuke tijd hebben bij Abacus als ik.

Loes