𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

About Selmar van der Veen

Selmar van der Veen Beste lezer,

Inmiddels is het al weer bijna twee maanden gelden dat de wissel-ALV heeft plaatsgevonden. Sindsdien mag ik mij penningmeester van W.S.G. Abacus noemen, iets waar ik ontzettend trots op en blij mee ben. In dit stuk zal ik wat meer over mezelf vertellen.

Op 11 mei 1992 ben ik geboren in Hardenberg en daarna opgegroeid in Gramsbergen. Na in zeven jaar de basisschool afgerond te hebben, heb ik het VWO gevolgd in Hardenberg. Daar ben ik uiteindelijk het profiel Natuur & Techniek gaan volgen met biologie erbij. In de loop van de jaren moest natuurlijk de keuze worden gemaakt voor een vervolgopleiding. De keuze voor Enschede lag eigenlijk al vast, alleen de opleiding was voor mij nog niet zeker. Ik zat te twijfelen tussen een aantal technsiche opleiding, maar na een meeloopdag was het duidelijk, het werd Technische Wiskunde.

Als je Technische Wiskunde gaat studeren, kom je al snel in aanraking met Abacus. In mijn eerste jaar was ik nog niet echt actief, maar vaak genoeg in de abacuskamer te vinden. Na in het tweede jaar met veel plezier in de Sportcommissie en de Twick-In gezeten te hebben, lonkte het bestuur, en sindsdien is het snel gegaan en zit het eerste kwartiel er al weer op.

Naast het bestuur is het mijn doel om dit jaar nog minimaal twintig studiepunten te halen. Verder ben ik ook actief bij Ludica, de tennisvereniging op de campus, met de Toernooicommissie zet ik daar ieder jaar twee toernooien neer en als het even kan, probeer ik regelmatig een balletje te slaan. Daarnaast train ik één à twee keer per week bij de survivalvereniging Tartaros.

Hopelijk ben je na het lezen wat meer over me te weten gekomen, maar als je nog meer wilt weten, vaak genoeg ben ik te vinden in de abacuskamer en hoop je daar snel weer te zien.

Bedankt voor het lezen,

Selmar van der Veen