𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

About Elieke van Sark

Lieve Lezer,

Sinds het begin van dit collegejaar (2011-2012) mag ik mijzelf commissaris Externe Betrekkingen bij W.S.G. Abacus noemen. Ik ben erg trots dat ik deze functie mag uitvoeren en denk dat dit een erg leerzaam jaar voor mij zal gaan worden. In het volgende stuk zal ik kort wat over mijzelf vertellen.

Zo’n 20 jaar geleden, op 2 april 1991 om precies te zijn ben ik aan de Goorsestraat in Haaksbergen geboren. Hier heb ik ook tot ongeveer een jaar geleden altijd gewoond. In het Twentse Haaksbergen heb ik een erg fijne jeugd gehad. Op de middelbare school, ’t Assink Lyceum, kwam ik er achter dat ik wiskunde een erg leuk vak vond. Toch vond ik allerlei vakken wel leuk en hield ik ook erg van creatief bezig zijn. Het was daarom na 5 jaar geen gemakkelijke keuze voor mij wat ik wilde gaan studeren. Technische Geneeskunde en zelfs Kunstgeschiedenis kwamen voorbij, maar uiteindelijk won toch de studie Technische Wiskunde in Enschede het.

Van deze keuze heb ik geen spijt gehad. Allereerst beviel de studie me goed en heb ik me bij de studievereniging op veel vlakken kunnen ontwikkelen. Zo ben ik in mijn eerste jaar gelijk actief geworden in de Eerstejaarscommissie en heb ik ook in de Galacommissie gezeten. Ook een groot deel van mijn sociale leven heb ik bij Abacus gevonden. Hiernaast heb ik ook nog een tijd gebasketbald bij Arriba en in mijn vrije tijd aquarel ik graag. Daarnaast hou ik erg van gezelligheid en ben ik dan ook recentelijk lid geworden van damesdispuut Nefertiti.

In het kort heb ik de afgelopen jaren een erg leuke tijd gehad in Enschede. Ook heb ik veel geleerd bij mijn studie en studievereniging. Dit jaar wil ik graag wat terug doen voor de vereniging en zal ik dan ook mijn beste beentje voor zetten om alles er uit te halen wat er in zit. Als Extern hoop ik dat te doen door studenten met zoveel mogelijk verschillende bedrijven kennis te kunnen laten maken, zodat ze na hun studie een goede keuze kunnen maken. Samen met de rest van het bestuur heb ik er vertrouwen in dat het een mooi jaar gaat worden en dat we veel kunnen betekenen voor W.S.G. Abacus.

Liefs Elieke