𝜱Δ⨂∅≼⫸ℝΓ∈Ξ∑ΨβαΘπℚ∃ξ∀∂√∾∮⊆⊻ℵ∢∞≝

Ab-Actie

De Ab-Actie organiseert in principe alle gezelligheidsactiviteiten van W.S.G. Abacus, tenzij voor een bepaalde activiteit een aparte commissie is. Daarnaast helpen soms leden incidenteel een keer mee met de organisatie van een activiteit. De Ab-Actie organiseert ongeveer vijf tot zes activiteiten per kwartiel. Bij deze activiteiten kan aan van alles gedacht worden, naast de populaire activiteiten als een pubquiz of verschillende (kaart)speltoernooien organiseert de Ab-Actie ook kleiner en originele activiteiten zoals een Running Diner of Bob Ross activiteit (schilderen). Kortom, bij de Ab-Actie kan je naast de wat gebruikelijke activiteiten vrijwel wegzetten wat jij leuk vindt om te doen.

Als je lid wordt van de Ab-Actie leer je wat er allemaal bij komt kijken als je een activiteit neer wil zetten. Je leert promoten, een draaiboek maken en een activiteit leiden. Daarnaast bestaat de Ab-Actie altijd uit leden van meerdere studiejaren waardoor je als eerstejaars veel kan leren van de ervaring van je medecommissieleden.

De Ab-Actie vergadert eens per twee weken in de pauze en houdt een brainstorm eens per kwartiel om de nieuwe activiteiten te kiezen voor het volgende kwartiel. De Ab-Actie organiseert ook een uitje. Als lid van de Ab-Actie ben je verantwoordelijk voor ongeveer twee activiteiten per kwartiel.

Log in om deze commissie te e-mailen.

Leden

 • Jelle Boon
  Chairman
 • Jasper Buijnink
  Also Important
 • Sven van Dokkum
  Postercheckboy
 • Quinten van Dongen
  Penningmaster
 • Lieke Stoker
 • Emile van der Veer
  Secretary