𝜱ΔΓΞΨβαΘπξ

About Lennard van der Putten

Lennard van der Putten

Beste lezer,

Mijn naam is Lennard van der Putten en ik heb sinds kort de eer en het genoegen mijzelf penningmeester van het vijfenveertigste bestuur des W.S.G. Abacus te mogen noemen, een titel waar ik bijzonder trots op ben. Aangezien ik op het moment van schrijven inmiddels drie weken bestuur ben, is het tijd om het één en ander over mijzelf te vertellen, opdat u een idee krijgt wat voor persoon er achter de penningmeester zit.

Op het moment dat ik dit schrijf, verblijf ik in het dorp Vogelenzang, volgens sommige mensen het mooiste dorp van West-Nederland. Voor degenen die niet weten waar Vogelenzang ligt, dit bevindt zich zo’n zeven kilometer ten zuiden van Haarlem, mijn geboortestad. Als klein(er) Lennardje ben ik in dit dorp opgegroeid, vanaf mijn geboorte in augustus 1992 tot mijn 14de levensjaar heb ik hier gewoond. In 2007 heb ik Vogelenzang verruild voor de kaasstad Alkmaar, om drie jaar later de grote oversteek te maken naar het rustieke Hengelo, waar ik ondertussen al ruim twee jaar woon.

Op de middelbare school bleken mijn interesses al snel binnen de wiskunde te liggen, dus lag de keuze om wiskunde te gaan studeren voor de hand. Tijdens de introductie in 2010 kwam ik in aanraking met Abacus en werd ik al snel overgehaald om ook actief te worden binnen commissies. In mijn eerste twee jaar ben ik onderdeel geweest van de Ab-Actie, waarin ik het grootste deel van de tijd de functie penningmeester vervulde. Aan het begin van mijn tweede jaar ben ik ook de Almanakcommissie ingegaan, ook wel bekend als de ALGEBRAA. Ondanks dat deze commissie nog tot 2013 doorloopt, heb ik de ALGEBRAA voortijdig verlaten vanwege de stap om het Abacusbestuur in te gaan (Edit: in de loop van het bestuursjaar ben ik weer parttime teruggekeerd in de ALGEBRAA).

Naast het leven bij Abacus ben ik op zaterdagen vaak in Alkmaar te vinden, waar ik nog altijd met veel plezier actief ben bij de scouting. Verder ben ik speler (vaak keeper) van Abaknots, het knotsbalteam van Abacus. Ook ben ik vaak in de trein te vinden en dit is niet alleen omdat ik regelmatig in Alkmaar ben :). Mocht je na het lezen van dit stuk nog vragen hebben of heb je gewoon even zin om te kletsen onder het genot van een kop warme chocolademelk, kom gerust eens langs.

Tot snel in de Abacuskamer!

Lennard van der Putten